Workshop AVG

Op 23 mei 2018. Ben jij er bij?

Workshop AVG op 23 mei 2018

In samenwerking met Kenniscentrum Arbeidsrecht organiseert Van Alten Juridisch Advies op 23 mei 2018 in Goes een workshop, die geheel in het teken zal staan van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Hierin zullen we ingaan op de grondslagen voor verwerking van persoonsgegevens, maar ook de do’s and don’ts van de AVG. Iedere ondernemer krijgt ermee te maken. Ook de gevolgen van de AVG voor de arbeidsverhouding komen aan bod.

De workshop wordt als zeer positief ervaren. Enkele deelnemers van de vorige workshop zeiden mij dat ze (na 2,5 uur) nog wel een paar uur wilden doorgaan omdat het zo boeiend is en dat het goed en helder gebracht wordt. Kortom, zeer leerzaam.

Aanmelden kan nog steeds. Via advies@localhost.

Tijdstip: 12:00 uur tot 14:00 uur. Let op: voor de lunch wordt gezorgd. De workshop is kosteloos. De lunch ook.

Locatie: Albert Joachimikade 3c / 4461 BG Goes.

Zie ik je dan?

Peter van Alten

Back To top Back to top