Flexibele arbeid

Van Alten Juridisch Advies ondersteunt werkgevers en/of HRM afdelingen.

Flexibele arbeid

Van Alten Juridisch Advies ondersteunt werkgevers en/of HRM afdelingen met vragen over instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Wij helpen bij het opstellen van een passend arbeidscontract of een helder arbeidsreglement. Wij zoeken vragen uit over toepassing van CAO bepalingen of CAO-kwesties. Wij adviseren over bonusregelingen en regelingen over aandelenopties van werknemers. Ook stellen wij een passend non-concurrentiebeding en relatiebeding voor uw werknemers op. Verder richten wij ons op het uitvoeren van reorganisaties en ontslagprocedures bij zowel UWV als de Rechtbank. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het arbeidsrecht en met name het ontslagrecht zijn uw vragen bij ons in deskundige handen.

Wij adviseren werkgevers en/of HRM afdelingen ook over payrolling, inlening, uitzenden en detacheren van personeel. Er zijn veel juridische aspecten bij de inzet van extern personeel. Denk bijvoorbeeld aan de WAADI, maar ook de regels over inlenersbeloning, sectorindeling, de geldende pensioenregeling, de beslissingsbevoegdheid van de organisatie StiPP en over inlenersaansprakelijkheid. Van Alten Juridisch Advies helpt u graag met deze aspecten en adviseert u tijdig en volledig om de wet- en regelgeving goed toe te passen.

Natuurlijk helpen wij ook werknemers. Bij vragen over verzuim en re-integratie, maar ook over de toekenning van een WIA-uitkering, WGA-uitkering (of IVA-uitkering). Wij dienen voor u bezwaar of beroep in tegen beslissingen van het UWV over uw arbeidsongeschiktheid of uw werkloosheid (WW-uitkering). Wij staan er voor u.

Advies over personeelskwesties?

Vragen over instroom, doorstroom of uitstroom van personeel of advies nodig op gebied van verzuim of uitkeringen? Bel ons via +31 (0) 622 92 44 22.

Back To top Back to top