Herstructurering & Reorganisatie

Een bedrijf runnen vergt aanpassingsvermogen.

Herstructurering & Reorganisatie

Een bedrijf runnen vergt aanpassingsvermogen. Dat geldt zeker bij aanpassingen van uw activiteiten, maar ook bij aanpassingen in uw organisatie zelf. Dat begrijpen wij bij Van Alten heel goed. Wij helpen u graag bij die aanpassingen. Bij het uitbreiden of inkrimpen van een afdeling, evenals het openen van een nieuwe vestiging of het sluiten ervan, het starten van een nieuwe activiteit of de overname van een bedrijfsonderdeel. Met advies of met de uitvoering ervan op juridische punten.

Wij adviseren u over de mogelijkheden bij een reorganisatie of een herstructurering. En wij voeren het voor u uit. Op juridisch vlak. Of het nu over de rechtsvorm van de onderneming gaat, of de koop van een bedrijfsonderdeel, het verkopen van aandelen, het maken van een dynamisch personeelshandboek of het afvloeien van boventallig personeel. Van Alten stelt de vereiste documenten voor u op. Zie ook onze pagina over ‘Ondernemingsrecht’.

Wij denken dus voor u aan de juridische aspecten. Dat is belangrijk bij de besluitvorming over een reorganisatie of herstructurering en ook bij de uitvoering ervan. Dat maakt de reorganisatie of herstructurering succesvol.  Tijdig en goed anticiperen op die juridische aspecten maakt tegenwoordig echt het verschil. Van Alten helpt u daar graag bij.

Heeft u advies nodig?

Bel ons via +31 (0) 622 92 44 22.

Back To top Back to top